Welkom bij Kapsalon Alida Hairfacts.

Bijna Vijf jaar ben ik nu aan het werk in mijn eigen kapsalon. 
En het is nog mooier dan ik mij had voorgesteld.


Alida

Van 7 augustus tot 16 oktober ben ik met zwangerschapsverlof

Sinds 20 juni 2011 

Kapsalon Alida Hairfacts

et product waar ik ​​mee werk is Lanza. De reden dat ik voor L'anza heb gekozen is omdat na 6 jaar met L'anza te werken L'anza nog steeds doet wat het belooft.
L'anza is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk het haar heelt en geneest. De geavanceerde formules van L'anza herstellen en versterken de innerlijke structuur van het haar. Het haar wordt voelbaar sterker en soepeler daardoor is het haar makkelijker in model te brengen. L'anza bouwt het haar weer op met proteÏn en vocht, de belangrijkste bestanddelen van het haar. Waar andere producten een laagje op het haar heen leggen zodat het haar zwaar en futloos aanvoelt gaan de ingrediënten van L'anza diep in het haar binnen daardoor krijgt het haar meer volume en glans.
L'anza kleuring
De L'anza kleuring werkt met onontwikkelde kleurmoleculen, dit houdt in dat zodra de kleuring in aanraking komt met het haar pas zijn werking gaat doen, waardoor de kleur dieper in het haar gaat, zodat de kleur intenser wordt  en langer houdbaar blijft wordt. Door het exclusieve Flower Shield Complex en het Keratin Healing System wordt het haar herstelt en beschermd, waardoor het haar een fantastische glans krijgt.

L'anza Healing Haircare ondersteunt een gezonde en duurzame aarde.
De verpakking en flacons zijn gemaakt van gerecyclede materialen en recyclebaar.

L'anza producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten . Alle producten voldoen aan alle milieuregels.
Bescherming van onze regenwouden

H

Hallo!