Goede kapper in Groningen nodig?

Hallo, mijn naam is Alida en ik ben al bijna 9 jaar trotse eigenaresse van Kapsalon Alida Hairfacts.

Vanaf mijn tienerjaren wist ik al dat ik kapster zou willen worden. Tijdens mijn opleiding directiesecretaresse was ik iedere zaterdag aan het werk bij mijn oom om 'het vak' te leren. Later volgende dan ook de kappersopleiding.

Al gauw wist ik wat ik ├ęcht belangrijk vond, het kappersvak omvat voor mij veel meer dan alleen knippen en kleuren, de juiste verzorging en advies voor ieder model. Gezond haar zegt ook iets over je lichamelijk welzijn.

Na ruim 10 jaar in loondienst hebben gewerkt, kreeg ik de uitgelezen mogelijkheid om mijn eigen zaak te beginnen. Waarom? Uit passie en om zelf te bepalen hoe en waarmee ik het beste mijn klanten kan helpen. Iedere dag weer met een lach op mijn gezicht. 

Bij Alida Hairfacts draait het om de klant een goed advies te geven. Ieder haartype heeft een eigen unieke verzorging nodig. Door het haar goed te verzorgen zal een kleuring ook beter en langer mooi blijven.

Door het volgen van trends en vele cursussen op het gebied van haarverzorging en kniptechnieken ben je als klant verzekerd van het beste advies. Er wordt gewerkt met kwaliteitsmerken en als klant ben je welkom voor het juiste advies voor de gezondheid van je haar. 

                                         Hier hangt ook geen klok, het haar bepaald de tijd.
                                         Als klant mag je gezien worden en daar sta ik voor!


Kapsalon Groningen - Alida Hairfacts